2013. november 8., péntek

Semmi élelmiszer biológia, csupán "paraszti" gondolkodással itt tervezem gyűjteni feljegyzéseimet azokról a termékekről, melyek meghatározzák mindennapijaimat, az élelmiszerekről, mert hát enni kell :)

Sokszor állok a boltban a kínálat által letaglózva, és nem tudom mit is vegyek. Szívesen odamennék Rózsikához, a helyi vegyes szuper tejpultosához, hogy tessék már mondani, jó ez a tejföl? De a Rózsikák elég gyakran cserélődnek, vagy csak én öregszem, és azt sem tudom már ki kicsoda a boltban. Nézem, melyik termékből van kevés, gondolván amit nagyon visznek az biztos jó. Aztán legtöbbször az üres polc alatt a legolcsóbb árcímke virít.

Mindig a tudatos vásárlásról hallok, olvasok, én is tudatos akarok már végre lenni! Olyan dolgokat venni, amik ár-érték arányban megfelelnek, amik felbontás után gyenge minőségük miatt nem a hűtő sarkában vagy az egyik polcon várják végüket.

Na de komolyra fordítva a szót, ide írok majd arról, hogy bejött-e egy termék vagy nem. Ha netán idetévedsz és hozzáfűznél, örömmel veszem, mondd el Neked mi a tuti :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése